چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ |۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 20, 2024
حجت الاسلام  بندانی نیشابوری

حوزه/ سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: انسان ذاتاً وابسته به سرمایه‌هایش است و دوست دارد در کنار این سرمایه‌ها باشد؛ اگر آدمی سرمایه‌ای برای آخرت خود رهنمون ساخته باشد، هیچ‌گاه خوف از مرگ در دل راه نخواهد داد؛ ماه مبارک رمضان بهترین فرصت سرمایه اندوزی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین بندانی نیشابوری، در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به نزدیک شدن ایام ماه مبارک رمضان، بابیان این‌که ورود به هر بحثی اعم از امورات مادی و معنوی نیازمند توجه به مقدماتی است، اظهار داشت: مؤمنین و علما حداقل پیش از ورود به ماه محرم، همواره مراقب گناهان چشم، گوش، زبان و دست‌ها بودند تا بتوانند در محرم و صفر برای مصائب اهل‌بیت علیهم‌السلام گریه و فضائل، مناقب و روضه ایشان را گوش‌داده، اشعار مداح را تکرار و در عالی‌ترین درجه سینه‌زنی و در مجالس اهل‌بیت علیهم‌السلام خدمت‌رسانی کنند.

وی با تأکید بر این‌که رمضان شهر الله است و برای درک این ماه باید مراقبت‌های بیشتری را در ماه‌های رجب و شعبان رقم زد، اظهار داشت: روزه‌داری در ماه رجب و شعبان مقدمه‌ای برای ورود به ضیافت الله ماه مبارک رمضان است؛ در روایات اسلامی تأکید شده است که انسان پیش از ورود به ماه مبارک رمضان زیاد استغفار داشته، نسبت به حق‌الناس‌ها حلالیت کسب کند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به اهمیت توجه به دعای مخصوص ماه مبارک رمضان، خاطرنشان ساخت: نفس کشیدن و خواب روزه‌دار در ماه مبارک رمضان عبادت است؛ در این ماه برای افطاری دادن، اعطای صدقه، قرائت آیات الهی و نماز ثواب بی‌شماری ذکرشده است.

وی در ادامه تبیین فرازهایی از فضائل ماه مبارک رمضان، بابیان این‌که مستحب است، انسان پیش از افطار نمازش را بخواند، اظهار داشت: قرائت سوره قدر پیش از افطار، ذکر ادعیه روزانه و دعا برای مؤمنین و مؤمنات به‌ویژه صاحب‌الزمان(عج) از دیگر تائیدات این ایام برای درک ماه شریف رمضان است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بندانی نیشابوری بابیان این‌که از شب اول تا روز آخر ماه مبارک رمضان، بهترین فرصت توبه و آمرزیده شدن است، خاطرنشان ساخت: بر اساس روایات اسلامی، اگر کسی در ماه رمضان آمرزیده نشود، قابلیت آمرزیده شدن در ماه‌های دیگر را نخواهد داشت.

وی با اشاره به این‌که روزه‌داری و پرهیز از حلال الهی در مسیر طاعت الله، نشان می‌دهد که انسان در ایام سال نیز می‌تواند خویشتن‌داری و از گناهان پرهیز نماید، یادآور شد: قدرت بر پرهیز از حلال الهی در ماه رمضان، قدرت انسان بر مراقبت از نفس در مقابل گناهان را افزایش می‌دهد؛ صله ارحام، احترام به پدر و مادر و زیارت اهل قبور از مهم‌ترین تائیدات روایی برای درک ماه مبارک رمضان است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت ضمن تأکید بر این‌که باید از لحظه‌لحظه‌های ماه مبارک رمضان استفاده نماییم، به روایت « حاسِبُوا اَنْفُسَکُم قبلَ اَن تُحاسَبُوا» اشاره نمود و خاطرنشان ساخت: انسان باید هر شب و پیش از خواب اعمال روزانه خود را محاسبه کند و با وضو در بالین خواب قرار گیرد.

وی بابیان این‌که همان‌طور که تاجر به‌حساب دفتری خود رسیدگی نکند، ورشکسته می‌شود، اگر انسان نیز به‌حساب و کتاب اعمال خود نرسد، شدیداً متضرر خواهد شد، اظهار داشت: انسان ذاتاً وابسته به سرمایه‌هایش است و دوست دارد در کنار این سرمایه‌ها باشد، اگر آدمی سرمایه‌ای برای آخرت خود رهنمون ساخته باشد، هیچ‌گاه خوف از مرگ در دل راه نخواهد داد؛ ماه مبارک رمضان بهترین فرصت سرمایه اندوزی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بندانی نیشابوری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به روایاتی، بابیان این‌که نظافت و هدیه محبت را جلب و بدی‌ها را از بین می‌برد، اظهار داشت: دیدوبازدید و صله‌رحم عمر را طولانی و رزق و روزی را افزایش می‌دهد؛ نباید توجه به گذر زمان، نظافت، هدیه، صله‌رحم و… را تنها در ایام نوروز خلاصه نماییم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha